2013. április 3., szerda



*KE*

Egy fénykép súdióban dolgozol. Természetesen, mint mindenki, te is a legalján kezded. Épp ezért örülsz, mikor a főnököd azt mondja, hogy rád hagyja a munkát, mert neki sürgősen el kell mennie. El sem hiszed, hogy szabad kezet adtak. De csak ekkor jössz rá, hogy nem is tudod kiről, vagy miről kell fényképeket készítened. Megkérdezed az egyik munkatársad aki elmondja, hogy a One Directionről kell képeket készíteni egy magazinba. Mikor végre sikerült felfognod, nagyon örülsz, hogy a kedvenc bandádról csinálod az első munkádat. Mikor bejönnek, a fiuk bemutatkozol nekik és ők is neked. Mikor elkezditek, az elején még izgulsz, de mivel a fiuk olyan kedvesek és viccesek, minden félelmed elszáll. Már majdnem kész vagytok, mikor a fényképezőgép lencséjét állítgatod. Egyszer csak valaki oda lép a lencse elé, amitől te egy kicsit megijedsz. Miután elveszed a kamerát a szemed elöl, ezt kérdezi.

Louis: Csinálnál velem egy közös képet?

Te: Miért?

Louis: Valamivel bizonyítanom kell, hogy találkoztam egy igazi tündérrel.

Mivel örülsz neki, hogy Louis szerint olyan, vagy mint egy tündér engeded neki. Ezek után csinálsz a fiukról még pár képet és utána befejezitek. Egyszer csak Louis megint odajön hozzád.

Louis: Bocsi, de a telefonszámod is megadnád? Ha már találkoztam egy tündérrel, nem igazán szeretném elengedni.

Te megadod Louisnak a telefonszámod és utána már el is ment, a többiekkel együtt. Mikor hazamész fellépsz twitterre ahol látod, hogy Louis feltöltötte a közös képeteket, ezzel a címmel: „Egy igazi tündérrel, remélem, találkozok még vele.”Másnap jön is egy üzeneted Louistól, hogy találkozna veled. Te elmész a talira és az egész napod Louisval töltöd. Ez egész héten így megy mikor Louis az egyik találkozótokon, megkérdezi,hogy leszel-e a barátnője,te persze igent mondasz. Mikor már otthon vagy és gépezel látod,hogy Louis megváltoztatta a fénykép címét erre: „Végre az enyém,van egy saját tündérem.”*
 
 

2 megjegyzés: