2013. április 27., szombat


*KE*

A barátnőiddel sétálsz a suliba és közben a hétvégi buliról beszélgettek, amit egy évfolyamtársatok rendez. Mikor odaértek a kapuhoz meglátod őt. Azt a fiút, aki már a gimi első éve óta tetszik és ráadásul az évfolyamtársad. Már vagy öt perce egyhelyben állsz és őt bámulod. Sosem voltatok rosszban, de mégis meglepődsz mikor Liam rád néz, elmosolyodik és integet. Te teljesen elpirulsz, és zavartan vissza integetsz. A barátnőid csak nevetnek azon, hogy mindig így reagálsz, de ekkor felráznak az álmodozásodból, mert Liam elindult felétek. Megpróbálod összekaparni magad, hogy ne nézzen teljesen hülyének. Mikor oda ér te csak vigyorogni tudsz.

Liam: Sziasztok! Remélem ti is jöttök szombaton a bulimra?

Te elmerengve Liam gyönyörű barna szemeiben,megfeledkezve mindenről kimondod azt, ami először eszedbe jut.

Te: Mindenképp elmegyünk, még akkor is, ha egy csapat elefánt kerget minket.

Ekkor a barátnőid a fejüket fogják hogyan is mondhattál ilyen baromságot. Neked is még csak most jut el az agyadig, hogy mekkora hülyeséget mondtál. De ennek ellenére Liam elneveti magát és rád mosolyog.

Liam: Vicces vagy!

Erre nem tudod, mit mondj, ezért csak mosolyogsz.

Liam: Hát akkor jó. Legyen szép napotok.

Te a nap hátra lévő részében nem is gondolsz másra csak arra az egy mondatra amit Liam kifejezetten neked mondott:” Vicces vagy.”Ez az egy mondat elég volt ahhoz, hogy teljesen megfeledkezz mindenről. De ekkor eszedbe jutott egy zavaró tényező. Nincs mit felvenned. Ezért megbeszélted a barátnőiddel, hogy még ma suli után elmentek vásárolni. Meg is találtad a megfelelő ruhát. Két nap eltelte után mikor felébredsz, az ágyadban eszedbe jut, hogy végre szombat van. Ekkor rögtön kipattansz az ágyadból és már, azon kezded törni a fejed, hogy legyen a hajad. Később át jönnek a barátnőid és nálatok készülődtök. Mikor eljön, az idő elindultok. Tizenöt perc múlva már ott is vagytok. Először nagyon örülsz, mert úgy tervezed, hogy bepróbálkozol Liamnél, de mikor beléptek a házba lelombozódsz, mert rá jössz, hogy nem te voltál az egyetlen, aki ezzel a szándékkal jött ide. Nagyon sokan voltak, és ráadásul mind csinosabbak voltak, mint te, ezért inkább leülsz. Később rájössz, ha itt búslakodsz, akkor nem csak a te estéd megy tönkre, hanem a barátnőidé is, mert nem akarják, hogy egyedül szomorkodj. Ezért inkább keresel, egy üres szobát ahol egyedül lehetsz. Találsz is egy szobát egy ággyal, amin el is fekszel és elkezdesz gondolkodni mit is csinálj most. Mikor kinyitod, a szemed csak akkor jössz rá, hogy elaludtál, és már reggel van. Tök cikisen érzed magad, hogy elaludtál egy bulin, ráadásul haragudtál magadra, hogy elszúrtad az egyetlen esélyed, még akkor is, ha tudtad amúgy se lett volna. Úgy döntesz, inkább lemész. Reménykedtél benne, hogy nem találkozol össze senkivel, de mikor leértél, a lépcsőn meglátod Liamet aki éppen eltakarítja a buli maradékait. Ekkor észreveszi, hogy ott állsz és te olyan piros leszel zavarodban, mint egy paradicsom. El kezdesz magyarázkodni.

Te: Én nem akartam…….csak…. véletlenül….elaludtam.

Liam:*rád mosolyog*Tudom.

Te: Akkor miért nem ébresztettél fel?

Liam: Nem akartalak megzavarni. Olyan aranyos voltál.

Nem elég hogy eddig is teljesen ki voltál pirulva, most még a szíved is elkezdett kalimpálni.

Liam: Meg talán azért is, mert az este nem láttalak és reménykedtem benne, hogy akkor reggel beszélhetünk. Csak mert beszélni szerettem volna veled.

Te: Én is, de annyi lány volt körülötted és…. én ….. nem akartam zavarni.

Liam: Nem zavartál volna, sőt akkor is téged kerestelek.

Mivel még mindig piros volt az arcod, amiért kettesben maradtál Liammel nem mertél a szemébe nézni pedig annyira szeretted volna látni csillogó barna szemeit.

Te: És miről akartál beszélni velem?

Ekkor Liam közelebb lép hozzád.

Liam: Azért, hogy elmondjam, már régóta tudom, hogy szerelmes vagy belém.

Te erre a mondatra felkapod a fejed és ijedten nézel Liamre. Ekkor Liam még közelebb lép hozzád.

Liam: És még azért, hogy megtegyem azt, amit már rég meg kellet volna tennem.

Ekkor Liam megcsókol. Először meglepődsz, de aztán viszonzod a csókot és ott álltok egy ideig. Mikor elváltok egymástól Liam a szemedbe néz, és azt mondja:

Liam: Én is szeretlek.

Ettől a mondattól nagy mosolyra húzódik a szád és Liam nyakába ugrasz, amin ő csak nevet.És ettől a naptól kezdve egy párt alkottatok.

2 megjegyzés: