2013. március 30., szombat


*KE*

A korházban vagy önkéntes. Egyik nap neked kell leadni a kórlapokat. Mikor ránézel, a legfelsőre nem akarsz hinni a szemednek. A kórlapon ez a név állt Liam James Payne. El sem akartad hinni, hogy a kedvenc bandád egyik tagja itt volt. Következő héten beraktak egy orvos mellé, hogy segíts neki. Mikor végzett egy beteggel behívta a következőt, és te már megint nem akartál hinni a szemednek. Ott állt előtted. Liam mindenkinek kedvesen köszönt, aztán megkezdték a vizsgálatot. Miután Liammel végeztek te is elmentél, mert lejárt a munkaidőd és egy másik gyakornok vált le. Ezek után nagyon sokszor találkozol bent Liammel aki mindig nagy mosollyal köszön neked. Egyik délután mikor megint hazamész Liam vizsgálata után, valaki megszólít.

Liam: Szia tudom fura , hogy csak így megkérlek, de nem innál meg velem egy kávét?

Te:*mosolyogva*Oké miért is ne.

Már ott vagytok a kávézóban,és beszélgettek .Az ide vezető utat is végig beszélgettétek,és rájöttök milyen jól megvagytok ti ketten.

Liam: Tudod volt egy hátsó szándékom azzal, hogy elhívtalak ide.

Te: És mi az?

Liam: Hááát kicsit jobban meg akartalak ismerni mielőtt elhívnálak randizni.

Te meglepetten nézel Liamre.

Liam:És tudod nagyon megkedveltelek, ezért megkérdezem, hogy nincs e kedved randizni velem.

Te: Szívesen elmegyek veled randizni Liam.

Másnap Liam el is visz egy étterembe, és ez több héten át így megy, mikor Liam  Disney mesenézés közben megkérdezi , hogy leszel-e a barátnője. Te persze igennel válaszolsz.

1 megjegyzés: