2013. június 9., vasárnap


*KE*

Egy délelőtt ép otthon ülsz és tv-t nézel, mikor eszedbe jut, hogy szombat van, ami azt jelenti, hogy ma a Nando’s-ban ebédelsz. Fel is kelsz és elkezdesz készülődni. Mikor elkészülsz, beülsz a kocsidba és elindulsz. Mikor megérkezel, kiszállsz és besétálsz az épületbe. Odasétálsz a sarokban lévő asztalhoz és leülsz. Csak ekkor veszed, észre milyen kevesen vannak ma. Mikor jobban körülnézel, meglátsz egy szőke srácot a veled szemben lévő sarok asztalnál. Jobban szemügyre veszed a fiút és megállapítod, hogy eszméletlenül jól néz ki. Még mindig a fiút nézed, mikor hirtelen felnéz, amire te nem számítottál. Mikor felnéz, észreveszi, hogy pont őt nézed, de erre ő csak rád mosolyog.

http://media.tumblr.com/tumblr_mebnrgu2wD1rlu8g8o1_500.gif

Te persze teljesen elvörösödsz és szerencsédre pont akkor jön a pincérlány, hogy felvegye a rendelésed te zavarodottan elnyögdécseled neki és utána inkább lefelé nézel. Pár perc múlva már ki is hozzák az ételt és te elkezdesz enni. Evés közben véletlenül felnézel pont akkor mikor tele a szád és ezért úgy nézel ki, mint egy tömött pofájú mókus. Ekkor észreveszed, hogy a srác pont téged néz, és kicsit elneveti magát.

http://data.whicdn.com/images/59367365/large.gif

Ez után megint elpirulsz, és már tényleg csak lefelé nézel. Gyorsan megeszed, hogy minél előbb elmehess. Mikor felkelsz, hogy kijuss, innen pont az ő asztala mellett kell elsétálnod. Már majdnem elmész, mellette mikor egyszer csak köszön neked. Te egy pillanatra megint ránézel, de rögtön le is szegezed a tekinteted, visszaköszönsz neki és futólépésben elhagyod az éttermet. Már hazafelé hajtasz, mikor még mindig a fiú jár a fejedben.

Eltelik megint egy hét és újra szombat van. Már a kocsidban ülsz és a Nando’s felé hajtasz, és titokban reménykedsz, hogy megint ott lesz az a helyes fiú. Mikor megérkezel, leparkolsz és bemész az étterem ajtaján és rögtön körül nézel, de sehol nem látod őt, ami egy kicsit elszomorít. Hátramész a szokásos helyedre és kezedbe veszed az étlapot. Épp azt vizsgálod, mikor bejön egy csapat fiú az ajtón. Mikor jobban szemügyre veszed, őket akkor veszed észre, hogy köztük van a szőke helyes srác is. Leülnek oda ahol legutóbb a fiú is ült. Mikor leülnek, a fiú rád néz, és oda int neked, mire te félénken visszaintesz. Már kihozták a rendelésed és te már eszel, mikor úgy érzed, valaki néz. Felnézel, hogy megnézd, jól érzed e. Ekkor észe veszed, hogy majdnem az egész csapat téged bámul. Erre te csak furán nézve rájuk mosolyogsz, és utána megint leszegezed a pillantásod. Már majdnem indulni akarsz mikor a fiúknál lökdösődésre leszel figyelmes, ezért felnézel, és azt látod, hogy a szőke srácot lökdösik feléd. Pár lépés után már nem kellett neki segíteni és jött feléd. Mikor odaért leül veled szemben és köszön neked.

Fiú: Szia!Öm….Niall vagyok!

*Kezet nyújt feléd.*

Te:*kicsit meglepődve*Szia!(te neved) vagyok!

*kezet fogtok*

Niall: Tudod azért jöttem ide, hogy nem lenne e kedved találkozni velem valamikor, ami nem itt van.

Te:*elpirulva, de mosolyogva*De persze nagyon szívesen.

Ekkor a többi fiú elkezd újongani, amin mind, a ketten elnevetitek magatokat.

Niall: Akkor megadnád a számod, hogy később meg tudjuk beszélni?

Te: Persze.

Leírod a számod egy szalvétára, és utána elköszönsz tőle, mert menned kell.

Niall még aznap este felhív és megbeszéltek egy randit másnapra. A randi elképesztően jó volt ezért többször megismétlitek. Mikor már több hete találkozgattok az egyik randin Niall megkérdezi hogy nem lennél e a barátnője. Természetesen nagyon örülsz neki és igent mondasz. Ez után már kettesben jártok a Nando’s-ba.

4 megjegyzés: