2013. június 18., kedd

Bocsi a késésér!Remélem teszeni fog.


Ha tetszett a sztori akkor légysz szavazz és komizz.Köszi!

*KE*

Nem olyan rég költöztél Londonba, ezért még nincs olyan sok barátod. Szerencsére maguk közé fogadott egy kedves és vicces társaság. Egyik délután pont hozzájuk indulsz és izgulsz, mert azt mondták, hogy tegnap ért haza az egyik barátjuk ezért vele még nem találkoztál. Reméled, hogy majd ő is megkedvel. Mikor épp észbe kapsz, pont neked jön valaki. Mivel balhé kerülő vagy ezért reflexből mindig bocsánatot kérsz még akkor is, ha nem a te hibád volt, ezért most is így teszel.

Te: Jaaj bocsánat nem akartam.

És csak ekkor nézel fel mégis kinek mentél neki. Mikor meglátod, földbe gyökerezik a lábad.
Harry: Semmi baj.

És miközben ezt mondja feltűnően és alaposan végigmér. Ezért most lehetnél mérges, de nem vagy az inkább örülsz, hogy Harry Styles téged nézett. Mire észbe kapsz, hogy kérj egy képet addigra már elment. Pár percig szomorkodsz, de aztán alig várod, hogy elmeséld a barátaidnak. Út közben még gyorsan veszel egy kávét, amit út közben eliszogatsz. Már majdnem ott vagy a megbeszélt helyen és sietsz, mert kicsit késésben, vagy és mert már nagyon el szeretnéd nekik mesélni, hogy mi történt. Még éppen csak, hogy oda értél, de már rögtön elkezded mondani és közben lepakoltad a táskád a fűbe.

Te: Húúú képzeljétek mi történt ma velem éppen ide tartottam mikor nekimentem valakinek, és mikor felnéztem Harry Styles állt előttem. El tudjátok képzelni Harry Styles hozzám ért.

Ekkor valaki köhint, egyet mire te felkapod a fejed, és ekkor meglátod pont veled szemben Harryt. Teljesen lefagysz és tűz vörös lesz az arcod, amin mindenki elkezd nevetni. Most már eléggé bánod, hogy nem néztél körül. Ekkor az egyik barátod nevetve bemutat egymásnak titeket. Harry feláll és odamegy, hogy ő maga is bemutatkozzon.


Erre te csak össze vissza zagyválva tudsz csak beszélni, amin Harry egy kicsit elneveti magát.

Te: Én…….öm…..én..(te neved) vagyok!

A nap hátralévő részében sem változik az arcod színe de, a kedved még jobb lesz, mert nagyon jól szórakoztok. Ez után már Harry is ott van a találkákon és mindig jól érzitek magatokat. Te és Harry nagyon jó barátok lesztek. Azt hogy Harry is már a barátaid közé tartozik még most sem sikerült megemésztened, főleg hogy a többiek mindig azzal viccelődnek, hogy nektek el kéne mennetek, randizni, mert, hogy már így is nagyon sokat vagytok együtt. Ezt észre sem veszitek addig, míg egy nap épp megint együtt sétáltok és egy újságos standnál ki nem szúrtok egy pletykalapot, aminek a címlapján ti vagytok, Harry rögtön megveszi az újságot és leültök egy padra, hogy jobban szemügyre vehessétek. A cikknek, amit írtak az volta címe, hogy „Harry Stylesnak barátnője van!”

Mivel barátok vagytok, ezért először egy kicsit felháborodsz. Azt várod, hogy Harry is mondjon valamit, de csak csendben nézi a rólatok készült képet az újságban. Még pár percig ott ültök csendben, de aztán Harry közli, hogy neki most el kell mennie. Ez után pár napig nem is hallasz, Harryről azt gondolod, hogy azért mert nem akarja, hogy újabb pletykák jelenjenek meg. Egy délután épp otthon ülsz és tv-t nézel, mikor valaki kopog az ajtón. Kinyitod Harry áll az ajtóba teljesen elázva, mert kint zuhog az eső. Gyorsan behívod, és mikor szembe fordulsz vele rögtön a lényegre tér és elkezd beszélni.

Harry: Tudod gondolkodtam kettőnkről.

Zavartan nézel Harryre, mert nem érted.

Te: Miért?

Harry: Mert miközben olvastam a cikket és néztem a képet mindig az jutott eszembe, hogy az emberek okkal hiszik azt, hogy egy pár vagyunk, mert pár dolgot leszámítva tényleg úgy viselkedünk.

Te: És mégis miket leszámítva?

Ekkor Harry zavartan és dadogva próbál válaszolni, ami így elég nehéz.

Harry: Hááát……például a……..csók..meg a…..kézfogás..

Miközben Harry dadogva válaszol, a kérdésedre te úgy érzed, hogy ha most nem lépsz, akkor nem lesz több ilyen alkalmad. Mikor Harry éppen felnéz te, se szó se beszéd megcsókolod. Harry először a meglepetéstől lefagy de aztán vissza csókol. Mikor eltávolodtok, egymástól Harry mosolyogva megszólal.


Erre egy kicsit elneveted magad és mosolyogva válaszolsz.

Te: Lehet.

Harry: Akkor azt is tudod, mit szeretnék kérdezni ugye?

Te: Lehet, de inkább menjünk biztosra.


Harry: (te neved) leszel a barátnőm?

Ettől az egy mondattól úgy érzed nincs most nálad boldogabb ember a világon.

Te: Igen!

5 megjegyzés: